Adele velk speciālu apakšveļu (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Adele atšķiras no lielākās daļas dziedātāju jau ar ārējo izskatu, jo mūziķe nav smalkas miesasbūves. Tomēr tas nekad nav traucējis dziedātājai mirdzēt uz sarkanā paklāja. Mūziķes stilists padalījās ar Adeles stila odziņām.

Lielākā Adeles stila odziņa ir speciāla apakšveļa, kura paceļ un stiprina krūtis un nospiež vēderu. Laba apakšveļa ir lieliska lieta, kura noder apaļīgām sievietēm, jo stiprina formas un padara augumu gaisīgu.

Stilists arī uzsver, ka Adele jūtas pašpārliecināta, nemokās ar kompleksiem, viņai patīk, kā viņa izskatās, - ko par sevi nevar teikt vairums citu skatuves kolēģu.

Foto: Reuters/Scanpix

Stilists arī paskaidroja, kāpēc Adele vienmēr velk melnu apģērbu: jo viņa dievina Džoniju Kešu un viņš vienmēr nēsāja melnas drēbes.

Adele ne reizi vien ir uzsvērusi, ka viņu sajūsmina lielizmēru figūras un tās viņu nemulsina nekādā veidā. Pašai esot šajā apģērbu izmēra kategorijā, mūziķe par to nebēdājas, jo ir tik daudz lietu, par ko skumt, pārdzīvot, ka nav laika pievērsties šādiem sīkumiem.

Adelei nepatīk apmeklēt sporta zāli, bet viņa dievina labi paēst un dzert vīnu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu