Linda Leen maina matu sakārtojumu un ģērbšanās stilu (69)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātāja Linda Leen 15.maijā apmeklēja modes kolekcionāra un vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva izstādi «Dumpis buduārā». Pasākumā dziedātāja uzturējās vairāk nekā stundu, aplūkojot visus eksponātus vairākas reizes.

Dziedātāja Linda Leen ir sajūsmā par izstādi, jo tā sniedz oriģinālas idejas ikvienam, kā arī liek atgriezties saldajai pagātnes nostalģijai.

Kā savus izstādes favorītus Linda nosauc saulesbrilles un hipiju stilu, kurš izstādē ir prezentēts plašā stendā. Mūziķe pati ir saulesbriļļu piekritēja, tāpēc arī brilles izraisīja tik lielu interesi.

Linda Leen izstādi vēroja lēnā garā, neslēpjot savas pozitīvās emocijas, sieviete izskatījās lieliski, ievērojot jaunāko vasaras modes tendenci – plandošus zvanveida svārkus gaišā, vasarīgā tonī. Kā gan citādi, mūziķe pati ir tērpu dizainere un seko līdzi jaunākajām modes tendencēm.

Dziedātāja ir mainījusi arī matu sakārtojumu, mati vairs nav gari un taisni, kā tas ir pierasts, vērojot dziedātājas tēlu no gada uz gadu, bet vidēja garuma un tiek nēsāti vieglās lokās.

Mūziķei jaunais vasarīgais tēls piešķir elegantumu, briedumu un sievietes, ne vairs meitenes seksapīlu.

Vai līdzi jaunajam veidolam mainīsies arī mūzika, rādīs dziedātājas mūzikas jaunumi.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu