Foto: Kašers un Jogita Pūpola iejūtas panku ādās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29.novembra vakarā raidījumā «Stila pavēlnieks» bija iespēja atgriezties laikā, kad panku stils bija aktualitāte un teksts «punk`s not dead» bija ikviena tīņa sauklis. Diemžēl raidījuma stilistēm, kuras sacentās par iespēju iekļūt «Stila pavēlnieka» finālā, īsti neizdevās parādīt to, kas ir panks, bet raidījuma vadītājiem gan tas izdevās.

Raidījumam par godu pasākumu vadītāja Jogita Pūpola, kura 29.novembrī raidījumā «Stila pavēlnieks» aizstāja mākslinieka Kašera kolēģi Leldi Lietavieti, atklāja, ka pirmo reizi dzīvē ir uzvilkusi pankiem raksturīgu apģērbu.

Foto: Publicitātes foto

Apģērbs un matu sakārtojums jaunajai sievietei lika juties trakākai, nebēdnīgākai, un galvenais, viņa jutās lieliski. Tātad stila maiņa nāk tikai par labu, jo ļauj uz sevi paskatīties no citas puses un atklāt kādu jaunu īpašību vai personības šķautni.

Māksliniekam Kašeram šāds stils nav svešs, puisis vienmēr ir izcēlies ar lielisku stila izjūtu un vilcis apģērbu, kurš pārstāv alternatīvo stilu lauciņu.

Foto: Publicitātes foto

Panku kultūra aizsākās 1970.gadu vidū un daudzās pasaules valstīs joprojām ir aktuāla. Par savu dzimteni panku kultūra var saukt Ameriku un par mūzikas pamatlicēju grupu «Sex Pistols».

Apģērba ziņā nekas daudz nav mainījies, īstam pankam galvu rotā grebene vai traka frizūra, tiek vilkti saplēsti džinsi, smagnēji apavi, rūtaini krekli joprojām ir modē un tos pārņēmuši daudzi citi stili. Neiztikt bez ādas jakām vai džinsa jakām, un kā aksesuāri kalpo dažāda veida un lieluma ķēdes un dzelkšņi.

Foto: Publicitātes foto

Kā tev liekas, Kašeram un Jogitai izdevās pietuvoties tam, ko mēs dēvējam par panku stilu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu