Kašers: «Kad ārā mīnusi, par stilīgumu ir jāaizmirst!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Latvijā ir iestājusies ziema, ārā snieg, puteņo un arī temperatūras ziņā jūtams, kā sals kož vaigos. Multimākslinieks Kašers zina, kā izvairīties no slimībām, un iesaka, kā ziemā ģērbties, lai saglabātu stilīgumu.

Multimākslinieks Kašers ziemā iesaka lietot vitamīnus un ķiplokus, tos gan ne pirms došanās kādu satikt, bet vakarā, esot mājās, kādu daiviņu var apēst, tie tikai stiprinās imūnsistēmu.

Foto: Kristaps Bardziņš

«Slimoju reti, ne biežāk kā reizi piecos gados. Ja saslimstu, paralēli zālēm domāju par dzīvi, esmu pozitīvs, labas domas palīdz ātri atgūt veselību. Mamma Ziemassvētkos uzdāvināja zivju eļļu, to arī lietoju, lai stiprinātu imūnsistēmu,» stāsta Kašers.

Kašers iesaka arī dzert daudz ūdens, tējai pievienot medu, ingveru un citronu.

Foto: Kristaps Bardziņš

Raidījuma «Stila pavēlnieks» vadītājs zina, ka ziemā galvenais ģērbties tā, lai kājām, rokām un galvai ir silti.

«Ja ārā nav baigie mīnusi, ir iespējams ģērbties silti un stilīgi. Ir dažādas interesantas cepures, kuras palīdz saglabāt stilīgumu, pašam ir cepure ar zelta lodēm un bumbulīti,» smejas Kašers.

Foto: Kristaps Bardziņš

Tā kā vairums pasākumu notiek iekštelpās, mākslinieks stilīgo apģērbu paslēpj zem ziemas jakas un, novelkot simts kārtas apģērba, iegūst savu stilīgo veidolu.

Foto: Kristaps Bardziņš

«Man ļoti nepatīk, ka ziemā ir jāvelk simts kārtas ar apģērbu, lai būtu silti, bet es saprotu, ka galvenais ir, lai veselībai labi. Kad ārā trakie mīnusi, ir jāaizmirst par stilīgumu, jo aukstumā ir vienalga, ir stilīgi vai ne, galvenais, lai silti,» tā Kašers.

Ja ārā nav trakie mīnusi, Kašers, pat uz veikalu ejot, piedomā, lai vizuālais koptēls ir saskaņots.

Foto: Kristaps Bardziņš
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu