Foto: Otrajā koncerta dienā Laima Vaikule nomaina piecus tērpus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

8. – 9. jūlijā Dzintaru koncertzālē norisinās Laimas Vaikules festivāls «Laima Vaikule Rendez-vous», kurš uz skatuves apvieno gan vietējos māksliniekus, gan populārus austrumu valstu māksliniekus. Otrās dienas koncertā uz skatuves kāpa pat grupas «Prāta vētra» līderis Renārs Kaupers.

Arī otrās dienas koncerta tērpi bija melnos un baltos toņos, tātad arī šoreiz Laima Vaikule tālu neaizgāja no klasikas. Klasika ir piemērota visam un vienmēr, turklāt šie toņi lieliski piestāv dziedātājai un izceļ ādas, acu un matu krāsu.

Foto: Nauris Garkaklis

Atklāja koncertu māksliniece melnā kleitā, kuras svārki veidoja zvanu formu, bet kā aksesuārs tika izmantota oranža bantīte, kura izcēla kakla līniju.

Foto: Nauris Garkaklis

Turpinot pārģērbšanos, māksliniece izvēlējās caurspīdīgu mežģīņu blūzīti, kurai roku gali bija baltos toņos, gluži kā krekla piedurknes, tāpat arī tērpa krādziņa bija balta, šādi māksliniece akcentēja gan kakla līniju, gan savas plaukstas.

Foto: Nauris Garkaklis

Sākot dziedāt duetā ar slaveno Borisu Moisejevu, arī Laimas ietērpi palika spīdīgāki, spilgtāki un krievu estrādei piemērotāki. Māksliniecei mugurā bija melni sudrabaina vakarkleita, kuru paspilgtināja akmentiņiem pārklāti garie auskari un masīvs gredzens.

Foto: Nauris Garkaklis

Vēlāk gan Laima atgriezās pie klasiskajām vērtībām - melna kostīma, kuru akcentēja ar melnu cepuri, radot nebēdnīgu pašpuikas imidžu. Tieši šāds imidžs ir tas, kas vairumam asociējas ar dziedātāju.

Foto: Nauris Garkaklis

Vakaru Vaikule noslēdza baltā, garā kleitā, kura izcēla mākslinieces joprojām lielisko figūru, un lielais dekoltē ar rotaslietu tikai pievirzīja vīriešu acis tērpa krūšu daļai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu