Sabiedrības modes dāmu stils Indras Salcevičas kolekcijas skatē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zīmola «Red Salt» dizainere Indra Salceviča kopā ar Samsung prezentējusi īpašu septiņu tērpu kolekciju rozā zelta toņos. Modes skati vēroja vairākas sabiedrībā pazīstamas dāmas – Ieva Bondare, Mārīte Kola, Santa Kola, Līga Zemture, Liene Greifāne, Ieva Aleksandra Eklone, Una Ulme, Zanda Zariņa-Rešetina un citas.

Dziedātāja Samanta Tīna ļoti atzinīgi vērtē prezentēto kolekciju, un īpaši acīs iekritis rozā bikšusvārku kostīms, kaut arī ierasti dod priekšroku tērpiem melnā krāsā. «Rozā ir vitalitātes krāsa un Indras izpildījumā par to tikai vēlreiz pārliecinājos,» saka dziedātāja. Viņa nenoliedz, ka krāsas aktualitāte varētu pamudināt līdzšinējo Samsung telefonu nomainīt pret šīs kolekcijas iedvesmas avotu.

Veiksmīgu modes skates norisi uzteic uztura speciāliste Lolita Neimane, kura vasaras sezonai jau iegādājusies divus jaunus rozā tērpus. Ja agrāk viņa devusi priekšroku spilgti rozā, tad tagad sirdij tuvākas ir šīs krāsas pieklusinātākās nianses.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu