Modele Bella Hadida pierāda sevi tērpu dizaineres lomā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pavisam nesen modele Bella Hadida pierādīja sevi kā lielisku modeli, piedaloties zīmola «Victoria`s secret» modes skatē, nu viņa jau sevi pierāda dizaineres lomā. Bella veidos kolekciju sadarbībā ar zīmolu «Chrome hearts».

Modele savā portāla «Instagram» kontā ierakstīja, ka process ir satraucošs un neviens nenojauš, kādus pārsteigumus sniegs jaunā kolekcija.

Bella plāno radīt kvalitatīvus, klasiskus apģērbus, kurus rotās ar saviem iniciāļiem, bet tā ir tikai viena no daudzajām jaunās kolekcijas idejām.

Dizaineriem nepatīk, ka slavenības iejaucas viņu darba lauciņā, bet vairāki tērpu radītāji, uzzinot, ka Bella veido savu kolekciju, izteikušies, ka viņai ir lieliska gaume un mēra izjūta, kas palīdzēs radīt ko elegantu.

Ik gadu desmitiem slavenību iemēģina sevi dizaineru lomās, kā veiksmīgākos var nosaukt reperi Kanji Vestu, realitātes šovu zvaigzni Kloju Kardašjanu un dziedātāju Rianu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu