Dziedātāja Annija Putniņa publiskā pasākumā krāso savus matus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Veselīgi un kopti mati ir sievietes skaistākā rota, un ikvienai ir būtiska to kopšana un krāsošana – kāda dodas pie profesionāla friziera, bet cita izvēlas veikalā pieejamo matu krāsu klāstu. Tiesa, dažkārt plašais matu krāsu sortiments liek apjukt ikvienai sievietei - kura būtu vispiemērotākā un kopjošākā krāsa matiem? To mēģināja noskaidrot matu stilists Aleksejs Krjukovs un dziedātāja Annija Putniņa.

Matu skaistums ir atkarīgs no ļoti daudziem un dažādiem faktoriem, sākot ar iedzimtību un beidzot ar veidošanas līdzekļiem. Turklāt bieži vien ikdienas steigā daudzām sievietēm nav laika apmeklēt profesionālu frizieri un pienācīgi parūpēties par savu matu veselību.

Foto: Publiciātes foto

Zīmola «Schwarzkopf» jaunā produkta «Color Expert» matu krāsas prezentācijas pasākumā dziedātājai Annijai Putniņai bija iespēja pārliecināties par to, cik vienkārši mājas apstākļos ikviena sieviete var nokrāsot matus un pasargāt tos no bojājumiem.

Foto: Publiciātes foto

«Man bieži vien, krāsojot matus, niez galvas āda - it īpaši pavasarī, kad trūkst vitamīnu. Taču šoreiz to nejutu. Turklāt krāsai arī nebija tā nepatīkamā, specifiskā smarža, kas lielākoties ir citām krāsām. Esmu patiesi priecīga par rezultātu, jo ir iegūts ļoti skaists tonis un krāsas pāreja no ataugušajām matu saknēm, tā saucamā Latvijas pelēkā, uz jau iepriekš krāsotajiem matiem, ir minimāli pamanāma, kā arī paši mati šķiet dzīvīgāki un piepildītāki. Jauno matu krāsu iesaku izmēģināt ikvienai dāmai, tostarp arī tām, kurām ir jūtīga āda,» stāsta dziedātāja Annija Putniņa.

Foto: Publiciātes foto

Kamēr Annija krāsoja matus un vēlāk ar matu stilista Alekseja Krjukova palīdzību tika pie jaunas frizūras, žurnālisti un modes blogeri baudīja šampanieti un vēroja procesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu