«Latvijas Modes un Stila balvas 2016» viesu stila lielākās pērles un pārsteigumi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

29.marta vakarā restorānā «Kolonāde. Mūsu stāsti» norisinājās «Latvijas Modes un Stila balvas 2016» apbalvošanas ceremonija, kurā pulcējās Latvijas stilīgākie mākslinieki, modes blogeri, tērpu dizaineri, kā arī citas personas, kuras savu dzīvi saista ar modi.

Kā jau ierasts modes pasākumos, viesi savus tērpus izvēlējās tā, lai pārsteigtu klātesošos, citi stingri ievēroja modes tendences, citi neatkāpās no elegances, jo tā vienmēr modē, gluži kā melnā krāsa, bet bija tādi, kas izcēlās, pateicoties netipiskām lietām.

Foto: Jānis Škapars

Konceptveikala «BOLD» pārstāves ieradās ar zaķu galvas maskām, ne mirkli neatklājot savas sejas, bet radot intrigu - kāpēc maskas? Vai saistībā ar «Playboy» zaķiem?

Foto: Jānis Škapars

Dziedātājas Agneses Rakovskas pārstāvis Rojs Rodžers Linkevičs ieradās džinsa apģērbā, tādā veidā jau «neaizšaujot» greizi, kā nekā džinss vienmēr ir modē, tīņa seju rotāja īpaša maska, veidota no stieples, spraužamadatām un džinsa gabaliņiem, nevar nepieminēt jaunieša vismaz divdesmit sešus centimetrus augstos papēžus.

Foto: Jānis Škapars

Multimākslinieks Kašers «Latvijas Modes un stila balvu» apmeklēja ar kroni galvā un vakara gaitā vairākkārt dzirdēja salīdzinājumus ar tēlu mazais princis.

Foto: Jānis Škapars

Nominācijas «Gada debija modes jomā» laurus plūca dizainere Indra Miklāva, kura netipiski sievietēm izvēlējusies noskūt matus, sievietei piestāv galvassegas trūkums, jo vēl vairāk tiek izcelta viņas smalkā seja un sievišķība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu