Ieva Adamss un Liene Stūraine iesaistās akcijā pret krāpšanu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 31. marta līdz 2. maijam modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» apskatāma pret krāpšanas kustības #atkrāpies ietvaros veidotā izstāde «Viltotais zaķis», kurā iespējams izpētīt un salīdzināt dažādu preču viltojumus un to oriģinālus, kā arī uzzināt, kam pievērst uzmanību, lai pasargātu sevi un savus līdzcilvēkus no viltotu preču un pārtikas produktu iegādes. Akcija nepaliek nepamanīta arī 26. Rīgas modes nedēļas ceturtās dienas viesu stilā!

Foto: Jānis Škapars

Sabiedrībā dažādās jomās panākumus guvušas un pazīstamas personas rūpējas par savu stilu, un tām nav vienalga ne tas, ko viņas velk mugurā, ko ēd, ne tas, kādu kosmētiku lieto.

Foto: Jānis Škapars

Tieši tāpēc juriste Liene Stūraine un pasākumu vadītāja, pasniedzēja Ieva Adamss ieradās uz Rīgas modes nedēļas ceturtā vakara skatēm, tērpušās t-kreklos, kuri parāda, ka dāmas atbalsta pret krāpšanas kustību #atkrāpies.

Foto: Jānis Škapars

Sievietes ir iemīļojušas mūsu pašu dizaineru radīto apģērbu un aksesuārus, tāpēc ikdienā tērpjas tikai īstā «mantā», kā nekā arī cilvēkus sev apkārt mēs izvēlamies «īstus», ne «viltotus zaķus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu