Rīgā prezentēta pasaules līmeņa kosmētika

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

1.aprīlī 26. Rīgas modes nedēļas ietvaros tika prezentēta zīmola «alesandro international» kosmētikas jaunā pavasara/vasaras kolekcija, kurā sabiedrības dāmas, modes blogeri, dizaineri varēja iepazīties ar krāšņajām krāsām, uzzināt šīs vasaras aktualitātes.

Prezentācija norisinājās jau no rīta, bet, neskatoties uz to, viesi tika sagaidīti ar šampanieti un makarūniem, kuri kalpojuši par iedvesmu jaunajai krēmu līnijai, krēmi pildīti trauciņos, kas atgādina makarūnu formu.

Pasākuma ietvaros tika prezentēti vairāk nekā simt dažādu nagu laku toņu, kas ieturēti spilgtās krāsās, un beigās prezentācijas izskaņā ikviens viesis saņēma kādu no jaunajām nagu lakām, kā arī roku krēmu, kam ir patīkams vaniļas aromāts.

Modes un kosmētikas mīļotāji baudīja lielisko rītu, sarunājoties ar zīmola pārstāvi, izmēģinot jauno kosmētiku, uzzinot, kas kuram piestāv no piedāvātās produkcijas, un izmantoja arī iespēju, ka uz tiem tiek testēti jaunie produkti – vairumam dāmu uzkrāsoja nagus vai ļāva rokas iekrēmot ar kādu no jaunajiem krēmiem.

Beidzoties paraugdemonstrējumiem, visas sanākušās dāmas bija uzposušās un gatavas doties uz 26. Rīgas modes nedēļas skatēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu