Aktrise Keita Hadosne nolēmusi veidot apģērbu kolekciju korpulentām dāmām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti tam, ka aktrise Keita Hadsone rūpējas par savu figūru, apmeklē sporta zāli, nodarbojas ar jogu, ievēro diētas, viņa neaizmirst par sievietēm, kuras valkā lielo izmēru apģērbu. Aktrise vēlas šo dāmu dzīvi padarīt vieglāku, radot sievišķīgu apģērbu kolekciju, kura domāta apaļīgām lēdijām.

Keita Hadsone jau reiz radīja kolekciju apaļīgām dāmām, bet saņēma daudzus lūgumus no pircējām šūt apģērbus vēl lielākus par XXL izmēru, nu Keitas jaunās kolekcijas izmēru diapazons ir līdz 3XL izmēram.

Hadsones mērķis, radot šīs kolekcijas, ir dot ikvienai sievietei neatkarīgi no viņas vecuma un apģērba izmēra iespēju izskatīties labi, skaisti un, pats galvenais, justies komfortabli.

Aktrise apzinās, ka vairums no mums nespēj iegādāties apģērbu, kas maksā vairākus simtus, tāpēc viņa kolekciju uzšuvusi no lētiem, bet labiem audumiem un apģērbu cena nepārsniedz 70 dolārus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu