Dziedātājas Antras Stafeckas matos noticis «makaronu fabrikas sprādziens»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pašmāju dziedātāja Antra Stafecka, kura līdz šim pārsvarā izvēlējusies melnu matu krāsu, atkal pārsteigusi ar iespaidīgām pārmaiņām.

Viņa pērn taisnos melnos matus nomainīja pret platīnblondiem, taču tagad tos aizstājušas gaišas sprogas. «Antrai nebija ko darīt... Un kļuva par aitu!» savu jauno tēlu komentē dziedātāja.

Antrai nebija ko darīt.. Un kļuva par aitu!!! :D

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Kā zināms, Stafecka uz vienas skatuves dziedājusi kopā ar lielāko daļu no Latvijas pazīstamajiem dziedātājiem un mūziķiem, piemēram, Igo, Ati Ieviņu, Andri Ērgli, Ivo Fominu, Daini Skuteli, Aiju Andrejevu, Olgu Rajecku, Raimondu Paulu, Uldi Marhilēviču, Normundu Rutuli, kā arī grupām «Otra Puse» un «Colt».

Dziedātāja ir piedalījusies arī dažādos muzikālos projektos un televīzijas šovos - TV3 «Izklausies redzēts 2» viņai izdevās iegūt 2. vietu.

Nu tad beidzot atkal satikās divas klačenes ! :)

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Muzikālā realitātes šova «X Faktors» atlasēs Latvijā Stafeckas dziesma «Vētra nāk» bija viena no dalībnieku visiecienītākajām - šajā TOP 3 ierindojās arī Adeles dziesma «When We Were Young» un amerikāņu dziedātāja Džona Ledženda balāde «All of Me».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu