Dziedātāja Laima Vaikule atklāj savu skatuves tērpu izstādi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

12. jūnijā dziedātāja Laima Vaikule vienā no lielākajiem tirdzniecības centriem prezentēja savu tērpu izstādi «Laima Vaikule. Dīvas tērpi». Pasākumā piedalījās pati māksliniece, kā arī dizaineri Aleksandrs Pavlovs (Alexander Pavlov), Natālija Jansone, Amoralle, Arvils Linde un Laura Selecka (Sofia Lark).

No 20. līdz 23. jūlijam Jūrmalā norisināsies festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017», kurā dziedātāja izlēmusi uzstāties latviešu dizaineru radītajos tērpos un prezentēt tos plašākai publikai.

Pirms festivāla slavenība rīkoja izstādi, kurā prezentēja septiņus tērpu komplektus, kurus būs iespējams redzēt lieliskajā Laimas Vaikules festivālā jau pašai dīvai mugurā, kā intrigu māksliniece vien atstāj to, kuru dziesmu viņa izpildīs kurā tērpā.

Izstādes atklāšanā viesiem bija iespēja piedzīvot modes pasaules noslēpumaino maģiju un klātienē satikt skatuves dīvu un modes māksliniekus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu