Kā kļūt par seksa simbolu: Seši vienkārši padomi no modeles Emīlijas Rataikovski

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām modele un aktrise Emīlija Rataikovski, kura vairākos topos ir atzīta par Holivudas skaistākā auguma īpašnieci, paziņoja, ka skaistums, seksualitāte traucē viņai gan iegūt kārotās lomas, gan kļūt par dažādu zīmolu reklāmas seju.

Skaistā sieviete labprāt padalās ar informāciju, kas, pēc viņas domām, ļautu ikvienai sievietei justies un citu acīs būt īstam seksa simbolam:

Bang bang ?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Dekoltē. Emīlija apzinās, ka labākais veids, kā piesaistīt sev pretējā dzimuma uzmanību, ir iespaidīgs, dziļš dekoltē. Nereti slavenība apmeklē sarkanā paklāja pasākumus kleitās ar dziļu dekoltē vai brīvajā laikā valkā dažādus t-kreklus ar dekoltē, turklāt bez krūštura, lai tēlu vēl kārdinošāku padarītu izspiedušās krūšu kontūras.

Iedegums. Skaists šokolādes krāsas iedegums pastiprina sievišķību, piešķir papildu maiguma devu kopējam tēlam.

Weekend!

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Mati. Ieraudzīt Emīliju ar skaistu frizūru, kurā katrs matiņš atrodas savā vietā, nav iespējams, savam tēlam skaistule izvēlas nevīžīgas frizūras vai vienkārši izlaistus matus, kuri atstāj iespaidu, ka tajos spēlējas vējš.

Acu līnijas. Dramatiskas līnijas uz acu augšējiem plakstiņiem, gluži kā sešdesmito gadu slavenību ikdienišķais grims, ir viens no Emīlijas trikiem.

Monday on set in Italia ☕️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Matētas ādas efekts. Daudzas slavenības uzskata, ka slapjas ādas efekts piešķir seksīgumu, bet Emīlija uzskata pretēji, slavenība lieto dažādus līdzekļus, lai ādu padarītu matētu.

Sejas izteiksme. Skaistule ir iemācījusies pāris pozas, kuras uz sarkanā paklāja padara viņu seksīgu, turklāt fotogrāfijās neviena cita slavenība nespēj ar to mēroties seksualitātē.

That moment right before you hit the carpet #metgala2017

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu