Stiliste Žanna Dubska paziņo, ka šogad modē spilgtas krāsas un seksualitāte

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Stiliste Žanna Dubska ar stila padomiem ir palīdzējusi ne vienai vien sabiedrības dāmai, tajā skaitā arī bijušā valsts prezidenta sievai Lilitai Zatlerei. Izdevumam «Vakara Ziņas» Žanna atklāj, kas īsti ir modē šajā saltajā vasarā.

Žanna izdevumam stāsta, ka vasaras garderobē jābūt tērpiem spēcīgās enerģētiskās krāsās – dzeltenā, spilgti zaļā, koši zilā, rozā un sarkanā krāsā, bet īpaši aktuāla šīs vasaras krāsa ir tieši dzeltenā.

Kā nākamo šīs vasaras tendenci stiliste nosauc sporta un seksapīla apvienošanu, kā piemēru Žanna min ērtus apavus un seksīgus svārkus, pie ērtām biksēm uzvilktas laiviņas.

Spilgtas krāsas, sportiskais stils un seksualitāte - tāds sajaukums valda pār šo vasaru!

Dubska stāsta: lai pielāgotos mūsu dažādajiem laika apstākļiem ir jāvalkā vairākas apģērbu kārtas. Izejot no mājas, stilistei mugurā ir krekliņš bez piedurknēm, ap gurniem kaut kas silts un uzlocītas bikses.

Tieši tādā veidā viņai nekad nesalst, viņa nesvīst un nav karsti.

Žanna uzskata, ka, izejot no mājām, rokām ir jābūt brīvām, tieši tāpēc ir izdomātas somas, kur salikt visu nepieciešamo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu