Sindija Krauforde, neskatoties uz meitas panākumiem modeles darbā, sniedz viņai padomus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Supermodele Sindija Krauforde priecājas par meitas Kaijas panākumiem modes pasaulē un neslēpj, ka jau no bērnības mājās savai atvasei rīkojusi modes skates un mācījusi staigāt pa mēli. Nu meitas sapnis piepildījies un Kaijai tiek prognozēta spoža nākotne modes biznesā.

Bērnībā pirms Kaijas uznācieniem uz improvizētās mēles ģimenes lokā Sindija meitai taisījusi frizūru, palīdzējusi ar kosmētikas izvēli un vēlāk fotografējusi improvizētās modes skates.

Foto: TT NYHETSBYRN

Arī šobrīd, gūstot panākumus, Kaija ieklausās mātes padomos, mācās no pieredzējušās modes vārdiem, kā nekā ne velti Sindija ir viena no pasaulē pazīstamākajām modelēm, kuras vārds neprasa komentārus ne lieliem, ne maziem.

Krauforde meitai teikusi, ka būs dizaineri, kuri vēlēsies redzēt robota gaitu un tukšu skatienu, bet viņa personīgi to neuzskata par pareizu rīcību, jo modele bez personības nepiesaista uzmanību un līdz ar to arī demonstrētais tērps paliek nepamanīts.

Foto: TT NYHETSBYRN

Lai vai kā, mūsdienās modeles bez personības ir modes lieta, Sindijas slavas laikā viss bijis citādi.

Sindija lepojas ar meitu un vēl viņai lielus panākumus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu