«X Faktora» dalībniecei tērps kā Elzai no «Ledus sirds»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Gaidāmās trešās šova «X Faktors» fināla sērijas tēma ir pasaules kino mūzika, un šova pretendenti ne tikai trenē savas balsis, bet arī rada atbilstošu skatuvisko tēlu.

Viena no desmit pretendentiem - Adriana Miglāne - svētdienas vakarā izvēlējusies skatītājus uzrunāt ar Demi Lovato dziesmu «Let it go», kas visā pasaulē kļuva pazīstama pēc filmas «Ledus sirds» («Frozen») pirmizrādes.

Adriana uz skatuves kāps Latvijas modes mākslinieces un «EFL Fashion» zīmola dibinātājas Elmiras Kakimovas tērpā – sniegbaltā kleitā, ko rotā izsmalcināti zili izšuvumi. Skaisto tērpu kombinācijā ar Adrianas garajiem blondajiem matiem un, protams, dziesmas «Let it go» izpildījumu skatītāji varēs novērtēt 29. oktobra vakarā kanālā «TV3».

Kā zināms, svētdien, 15. oktobrī, tika dots starts šova «X Faktors» fināla sērijām - skatītāji un žūrija lēma, ka no 12 dalībniekiem cīņu jāpamet Aivo Oskim.

Savukārt otrajā šova «X Faktors» fināla sērijā 22. oktobra vakarā pēc balsojuma no šova nācās aiziet Nadeždai Maņkevičai.

Jau ziņots, ka, sākot no 29. oktobra, ik nedēļu šovā «X Faktors» ar savu uzstāšanos skatītājus priecēs ne tikai tā dalībnieki, bet arī Latvijā un pasaulē pazīstami mūziķi. Kā pirmā uz šova skatuves kāps dziedātāja Aija Vītoliņa jeb Amber, kura ar savu šarmu un balsi ļaudis priecē krāšņajās «Cabaret» muzikālajās izrādēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu