Rīgas modes nedēļas izskaņā modeles demonstrē tērpus, ēdot burgerus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

28.oktobrī noslēdzās 27.Rīgas modes nedēļa, noslēguma vakarā viesi baudīja tādu zīmolu kā «One wolf», «Nolo», «This Is A Limited Edition» un «Talanted» modes skates. Īpaši tika gaidīta zīmola «Nolo» modes skate, kura jau atkal pārsteidza apmeklētājus.

Jau otro reizi pēc kārtas Rīgas modes nedēļu noslēdz tieši zīmola «Nolo» modes skate, ja pirms pusgada zīmols šokēja apmeklētājus ar erotiku un agresiju, tad šoreiz par šokējošo momentu kalpoja ātras apkalpošanas restorāna ēdieni un dzērieni.

Modeles demonstrēja tērpus ēdot burgerus, frī kartupeļus, malkojot kafiju un «Coca-Cola» dzērienus, daži laimīgie skates vērotāji tika pie šiem našķiem un pat baloniem, kuri šādām ēstuvēm piesaista bērnu auditoriju.

Arī pašu tērpu apdruka bija veltīta ātro apkalpošanas restorānu piedāvātajiem ēdieniem, kuri ir īpaši populāri jauniešu vidū.

Modes skate izraisīja plašas ovācijas un pārdomas, kā nekā skate parādīja daudzu ieradumus un lika aizdomāties par savu dzīvesveidu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu