Jaunas iespējas dāmu augumu nomērīšanai apakšveļas iegādei

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: davidyuweb, CC BY-NC-ND 2.0

ASV izstrādāta aplikācija «ThirdLove» izmanto viedtālruņa kameras fotouzņēmumu, lai dāmām palīdzētu nomērīt savu augumu apakšveļas komplekta iegādei, vēsta tehnoloģiju portāls «Mashable».

Heidija Zeka un Deivs Spektors ir nodibinājuši uzņēmumu, kas klientiem piedāvā individuāli augumam pašūtu apakšveļu. Uzņēmuma klientēm apakšveļas komplekta pasūtīšanai ir savā viedtālrunī jāuzstāda «ThirdLove» aplikācija un pēc precīzām instrukcijām jāveic daži fotouzņēmumi, kas ļauj aplikācijai, balstoties uz iegūtajiem attēliem, izrēķināt lietotājas auguma izmērus.

«Klientēm nav jāfotografējas kailām,» piebilst Spektors un paskaidro, ka uzņēmumi jāizdara, valkājot cieši pieguļošu kreklu. «ThirdLove» klientēm par savu datu aiziešanu neceļos nav jāuztraucas, jo kompānija pārsūtītajiem datiem izmanto 128 bitu šifru. Attēli klientu ērtībai tiekot saglabāti firmas datubāzē, lai tos varētu izmantot citreiz arī citu preču iegādei.

Pēc pasūtījuma veikšanas apakšveļa tiek uzšūta un pa pastu nogādāta norādītajā adresē. Aplikācijas izstrādātāji uzskata, ka ar savu projektu ir raduši risinājumu vienai no būtiskākajām problēmām, ar ko saskaras interneta iepirkšanās entuziasti, - iespējai, ka pasūtītais apģērbs nederēs. Pagaidām ziņu par to, vai aplikācija tiks izmantota arī vīriešu apģērba izgatavošanai, nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu