Foto: Sievietes no visas Latvijas pulcējas «pērļu» medībās Ķīpsalā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Sestdien, 16. septembrī, izstāžu hallē «Ķīpsala» tradicionāli tika atklāta rudens pērļu medību sezona jeb «Andelemandele Grand». Pasākumā piedalījās galvenokārt sievietes, kuras no visas Latvijas bija ieradušās, lai ne tikai pārdotu vērtīgas «pērles», bet arī iegādātos tās.

«Andelemandele Grand» interesenti varēja iegādāties ne tikai sieviešu apģērbu, apavus un aksesuārus, bet arī bērniem un vīriešiem piemērotas preces. Tāpat bija iespējams «nomedīt» dažādas mājas interjera preces.

Notikuma apmeklētājiem bija iespēja ielūkoties vairāk nekā simts tirgotāju drēbju skapjos, iegādājoties lietotas, bet kvalitatīvas preces par draudzīgām cenām.

Atgādinām, ka «Andelemandele» norisinās četras reizes gadā, taču tai papildus nākusi «Andelemandele KIDS», kā arī reģionālās «andeles». Kā katru reizi, pasākumā darbojās labdarības stūrītis, kur neizpārdotās mantas var ziedot labdarības organizācijām, skolām un bērnunamiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu