Foto: Londonas modes nedēļā debitē modele ar kājas protēzi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā nule kā sākusies tradicionālā modes nedēļa. Pasākuma pirmajā dienā piektdien, 15. septembrī, īpašu uzmanību piesaistīja kāda modele ar kājas protēzi.

22 gadus vecā Vikija Balša modes nedēļā demonstrēja zīmola «TeatumJones» tērpus. Izrādot zaļas krāsas apspīlētu kleitu, kas atsedza viņas potītes, modes skates laikā bija redzama arī modeles labās kājas protēze.

«Nespēju noticēt, ka piedalīšos «TeatumJones» skatē Londonas modes nedēļā,» saziņas vietnē «Twitter» saviem sekotājiem iepriekš bija paziņojusi modele.

Sociālajos tīklos Vikijas ikdienas gaitām līdzi seko ievērojams skaits fanu. Sieviete regulāri dalās ar ierakstiem un fotogrāfijām, cenšoties iedrošināt arī citus cilvēkus nekautrēties par savu izskatu.

Lai arī modes nedēļās nereti tērpus demonstrē pārlieku tievas modeles, šogad daži no dizaineriem aicinājuši skatēs piedalīties arī modeles ar invaliditāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu