Dīvāns līdzņemšanai: Neparasti tērpi Parīzes modes nedēļā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Modes nedēļas ir pasākumi, kuros dizaineri no visas pasaules var izrādīt savus radošos darbus. Daudzi no dizaineriem nebaidās eksperimentēt un nereti modes skatēs izrāda visai neparastus tērpus. Arī amerikāņu dizaineris Riks Ouens Parīzes modes nedēļā nebija izņēmums.

Dizainera Rika Ouena modes skates laikā modeles bija tērpušās avangardiskos tērpos. Sievietes no galvas līdz kājām bija ietērptas mīkstos, matračiem līdzīgos tērpos, kam pāri pārvilkts caurumains audums.

Lai arī dizaineri modes skatēs nereti izrāda augstās modes tērpus, kurus ikdienā lielākā daļa cilvēku nevilktu, viņi paši norāda, ka tas ir veids, kā izpausties un radīt mākslu. Šo mākslu tomēr nav sapratuši sociālo tīklu lietotāji, kuri nekautrējās par modes skati publiski pasmieties.

«Kad tu nolem savu dīvānu paņemt līdzņemšanai,» raksts viens no sociālās vietnes «Twitter» lietotājiem. Vēl kāds lietotājs raksta, ka tērpi viņam atgādinājuši cilvēkus - tamponus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu