Foto: Kā izaugusi par pasaulē skaistāko meiteni dēvētā modele

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Franču izcelsmes modele Tailana Blondo (Thylane Blondeau) sešu gadu vecumā tika nodēvēta par pasaulē skaistāko meiteni, savukārt šobrīd viņa ir 16 gadus veca un regulāri piedalās dažādos modes projektos. Tailana nule kā debitējusi Milānas modes nedēļā.

Svētdienas, 24. septembra vakarā, Tailana Blondo piedalījās itāļu modes nama «Dolce&Gabbana» modes skatē Milānas modes nedēļā. Modele demonstrēja baltas krāsas kleitu ar sarkaniem ziedu akcentiem.

Londonas modes nedēļā Blondo piedalījās modes dizainera Tomija Hilfigera skatē, savukārt «Dolce & Gabbana» skatē viņa piedalījās arī 2017. gada sākumā. Tāpat viņa piedalījusies arī «Michael Kors» skatēs.

Četru gadu vecumā Tailana pirmo reizi piedalījās modes projektā ar dizaineri Žanu Polu Gotjē, bet divus gadus vēlāk viņa pirmo reizi pozēja prestižajam izdevumam «Vogue». Pēc tam, kad internetā tika publicētas fotogrāfijas ar jauno modeli, viņa tika nodēvēta par pasaulē skaistāko meiteni.

 

TB..in st Tropez when i was 6 Mood #lovemyvillage

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu