Treneri: Keita Vinsleta nelieto svarus jau 12 gadus - arī citiem nevajadzētu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas zvaigzne Keita Vinsleta, kura visplašāk pazīstama, pateicoties dalībai populārajā filmā «Titāniks» atklājusi, ka nezina, kāds ir viņas ķermeņa svars jau vairāk nekā 12 gadus, ziņo Lielbritānijas medijs «The Independent». Arī vairāki fitnesa eksperti iesaka citiem no svariem atbrīvoties.

Kādas intervijas laikā, runājot par savu jaunāko filmu «The Mountain Between Us», Keita Vinsleta atklājusi: «Es nezinu, cik daudz es sveru. Es neesmu svērusies 12 gadus.»

Arī vairāki fitnesa eksperti mūsdienās norāda, ka svars nav galvenais - daudz būtiskāk ir ķermeni uzturēt tonusā.

«Tev nevajadzētu zaudēt svaru - ideālā variantā vajadzētu saglabāt to pašu svaru, samazinot apkārtmērus,» uzskata fitnesa treneris Ričs Tidmaršs. Ja cilvēks vēlas kļūt veselīgāks, viņam vajadzētu audzēt muskuļu masu un atbrīvoties no liekajiem taukiem. Būtiskāk ir kļūt vizuāli mazākam, nevis vieglākam.

«Muskuļi ir trīs reizes blīvāki nekā tauki,» piebilst trenere Nikola Adisona, atklājot, ka, salīdzinot muskuļus ar taukiem, var secināt, ka muskuļi ķermenī aizņem par 19% vairāk vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu