Foto: Stilīgākie un ikoniskākie «Sekss un lielpilsēta» zvaigžņu tērpi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Ziņas par to, ka varētu tikt veidota «Sex and the city» (Sekss un lielpilsēta) filmas trešā daļa, kinoindustrijā dzirdamas ik pa laikam, tomēr nule kā vienas no galveno lomu atveidotājām Sāra Džesika Pārkere un Kima Ketrela atzinušas, ka nākamā filmas daļa veidota netiks. Atceroties populārākās filmas spilgtākos brīžus, fotogalerijā piedāvājam aplūkot dažus no ikoniskākajiem aktrišu tērpiem.

Filma «Sekss un lielpilsēta» ir balstīta uz Kendisas Bušnelas grāmatas motīviem. Stāsts ir par četru nešķiramu draudzeņu – Kerijas, Samantas, Mirandas un Šarlotes - ikdienas dzīvi Ņujorkā un dāmu «problēmām» - attiecībām ar vīriešiem, seksu, intrigām un, protams, iepirkšanos.

Seriālu no 1998. līdz 2004. gadam raidīja televīzijas kanāls «HBO», savukārt 2008. gadā iznāca arī filmas pirmā daļa, bet 2010. gadā - otrā daļa.

Kopš «Sekss un lielpilsēta» pirmsākuma, seriāls un abas filmas izcēlušās ar ne tikai sievietēm saistošu scenāriju, bet arī spilgtajiem un modīgajiem tērpiem. Galveno lomu atveidotājas televīzijas ekrānos bija redzamas augstās modes tērpos un populāru zīmolu augstpapēžu kurpēs.

«Sekss un lielpilsēta» varone Kerija Bredšova, ko atveido aktrise Sāra Džesika Pārkere, pateicoties dalībai seriālā un filmās, mūsdienās tiek uzskatīta par vienu no iemīļotākajām modes ikonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu