Foto: Kārļa Seržanta meita kronēta par Latvijā skaistāko matu īpašnieci

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Ceturtdien, 7. septembrī, klubā «Coyote Fly» tika kronēta «Miss Palette Latvija 2017» – Latvijas skaistāko matu īpašniece. No vairāk nekā astoņsimt dalībniecēm galveno balvu, kā arī iespēju kļūt par zīmola «Palette» reklāmas seju Latvijā ieguva Marta Seržante. 

Šogad žūrijas lomā iejutās vairāku skaistumkonkursu dalībniece Katrīne Sauliete, daudzas starptautiskās godalgas ieguvušais bārmenis Andris Reizenbergs, grima māksliniece, stiliste un blogere Laura Valuta, kā arī profesionāls fotogrāfs Mārtiņš Plūme.

Pati «Miss Palette Latvija 2017» Marta Seržante ir pārsteigta par savu uzvaru konkursā: »Konkursam es pieteicos ar domu – kāpēc nepamēģināt? Es neticēju, ka būšu viena no finālistēm, kur nu vēl «Miss Palette»! Es noteikti iesaku citām meitenēm piedalīties šajā konkursā, tā ir ļoti interesanta pieredze.»

Pasākumā bija arī tādas nominācijas kā «Žūrijas simpātija», kurā godalgu tāpat ieguva Marta Seržante, «Skatītāju simpātija» – Agnese Rancāne, kā arī «Online simpātija» – Paula Birzniece.

Konkursā varēja pieteikties ikviena Latvijas sieviete vecumā no 18 gadiem, iesūtot savu fotogrāfiju konkursa mājas lapā. Konkursā pieteicās rekordliels dalībnieču skaits – 843. No visiem šiem pieteikumiem tika izvēlētas 9 finālistes, kuras ar balsotāju palīdzību turpināja cīnīties par galveno balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu