Zviedru modele saņēmusi izvarošanas draudus pēc parādīšanās reklāmā ar spalvainām kājām

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: arvidabystrom/instagram

Zviedru modele Arvīda Bistroma (Arvida Byström) saņēmusi izvarošanas draudus pēc pozēšanas reklāmā ar spalvainām kājām, vēsta BBC.

26 gadus vecā modele piedalījusies «Adidas» kampaņā, kas reklamē jaunos zīmola apavus. Viņa saņēmusi desmitiem apvainojošu vēstuļu pēc tam, kad reklāma parādījās «YouTube» kanālā.

Tāpat viņa norāda, ka saņēmusi izvarošanas draudus tiešās vēstulēs sociālajos medijos.

«Mana fotogrāfija «Adidas» kampaņai saņēmusi ļoti daudz nejauku komentāru pēdējā nedēļā,» atzīst modele, piebilstot, ka burtiski saņēmusi izvarošanas draudus.

Uzņēmums «Adidas» norāda, ka viņa izaicina sievišķības standartus, izmantojot tā sakto «meitenīgo estētiku», uzsverot, ka ir gods sadarboties ar tādu mākslinieci kā Arvida viņas radošuma, dažādības un unikālo ideju dēļ.

Tāpat uzņēmums norāda, ka ar šo kampaņu vēlas aicināt uz «pozitivitāti, diskusiju un pārmaiņām».

Modeles «Instagram» sekotāji sadalījušies divās frontēs. Vieni apgalvo, ka nesaskata problēmu spalvainās kājās, kamēr citi neredz tam jēgu, bet, atzīst, ka katrs pats var izlemt, ko darīt ar savu ķermeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu