Latvijas dizainere izraudzīta modes šovam Londonā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atsaucot atmiņā šā gada Latvijas modes pavasari, jāpiemin aizvadītais «Vidzeme Fashion show», kas norisinājās 22. aprīlī Valmierā. Šova laikā, pateicoties sadarbībai ar Londonā dibināto uzņēmumu «Brillante», tika izvēlēta dizainere – Madara Nusbauma, kurai savu kolekciju būs iespēja izrādīt Londonā, 17.septembrī ekskluzīvā modes pasākumā «Brillante Fashion Show».

«Brillante Fashion Show» ir viens no izsmalcinātākajiem pasākumiem Londonā īpaši izmeklētai publikai, kurā tiek prezentētas latviešu un britu kolekcijas, visu apvienojot aizraujošā šovā. Šogad krāšņais pasākums norisināsies 17. septembrī, un šova laikā uz mēles varēs redzēt pašmāju dizaineres Madaras Nusbaumas kolekciju «Tileidylle». Madarai šo iespēju sniedza 22.aprīlī aizvadītais «Vidzeme Fashion show», kura laikā «Brillante» pārstāvji viņas kolekciju novērtēja kā vispiemērotāko.

Kā stāsta pati dizainere, kolekcija tapusi, iedvesmojoties no smalkajiem un detalizētajiem latviešu grafiķes Neles Zirnītes darbiem. Kolekcijā izmantota grafiska ornamentācija un mākslinieces stilam raksturīgās maigās un niansētās krāsas. Silueti veidoti kā raugoties nākotnē - ar futūristiskas ģeometrijas paņēmieniem. «Brillante Fashion Show» galvenā organizatore Laura Vēvere atzīst, ka šī kolekcija tika izvēlēta tādēļ, ka tā atspoguļo eleganci, vieglumu, kā arī precizitāti un pārliecību.

«Vidzeme Fashion» un «Brillante» jaunizveidotā sadarbība balstīta uz kopīgām vērtībām, kas sevī ietver gan kvalitatīvu modes pasākumu organizēšanu, gan lielisku platformu izaugsmei un pieredzes apmaiņai.

Tam kā lielisks piemērs ir aizvadītais pirmais modes blogeru pasākums Valmierā «Fabulous Day with the Brillante Doll at the Hotel Wolmar», kā arī «Brillante Fashion Show» tēla veidošana Latvijā, kurā piedalījās modele Paula Annija Janīte, fotogrāfs Roberts Āboltiņš, make-up māksliniece Inese Vēvere un friziere Vera Einberga no skaistuma salona «Dīva» un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu