Foto: Iepirkšanās medības jeb «Andele Mandele» Ķīpsalā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Sestdien, 4. martā Ķīpsala izstāžu hallē Rīgā norisinājās «Andele Mandele Grand» pasākums, kurā sievietes un arī daži vīrieši izpārdod drēbes, apavus, kā arī aksesuārus, kas vairs nav nepieciešami. Arī šoreiz pasākumā bija redzama liela dalībnieču, kā arī apmeklētāju atsaucība. 

«Andeles Mandeles Grand» jeb «Pērļu medību» apmeklētājiem bija iespēja ielūkoties vairāku simtu tirgotāju drēbju skapjos, iegādājoties savu «pērli» par labu cenu.

«Andele Mandele» norisinās četras reizes gadā, taču tai papildus nākusi «Andelemandele KIDS», kā arī reģionālās «andeles». Pavasarī notiek «Special&Cheap Andelemandele», kur visas cenas ir līdz 10 eiro. Notiek arī īpašas svētku andeles pirms izlaidumu/kāzu laika un jaungada ballēm, kur dāmas tirgo tikai un vienīgi svētku drānas.

Kā katru reizi, pasākumā darbojās labdarbības stūrītis, kur neizpārdotās mantas var ziedot labdarības organizācijām, skolām un bērnunamiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu