Foto: Modele Džidži Hadida jauneklīgajā «Tommy Hilfiger» kolekcijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Tommy Hilfiger» turpina sadarbību ar supermodeli Džidži Hadidu, un nu ir nākusi klajā jauna, aizraujoša 2017. gada pavasara/vasaras «TommyXGigi» kolekcija. Kolekcijā pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri, kuros savienots labākais no Amerikas Austrumkrasta un Rietumkrasta stila.

Vairākus gadus darbojusies kā zīmola «Tommy Hilfiger» vēstnese, pagājušajā sezonā modele Džidži Hadida debitēja arī dizaineres lomā un kopā ar dizaineri Tomiju Hilfigeru radīja rudens apģērbu, aksesuāru un apavu kolekciju. Tā guva tādus panākumus, ka arī šajā sezonā zīmols turpina veiksmīgo sadarbību.

Pavasara/vasaras kolekcijā valda Džidži raksturīgais Kalifornijas bezrūpīgais dzīvesstils, un redzamas par ikoniskām kļuvušās zīmola «Tommy Hilfiger» krāsas, detaļas un raksti. Kolekcijas apģērbos moderni un valdzinoši tiek savienots labākais no Amerikas Austrumkrasta un Rietumkrasta stila.

«Džidži ir īstens «Tommy girl» (Tomija meitenes) iemiesojums. Viņas autentiskā personība izstaro optimismu un brīvību. Apkārtējos iedvesmo Džidži pašpārliecinātais, nepiespiestais un patiesi foršais stils. Tāpēc man bija aizraujoši sadarboties kolekcijas dizainu radīšanā, un esmu drošs, ka šīs lietas iepriecinās daudzus modes mīļotājus,» savās domās dalās dizaineris Tomijs Hilfigers.

Kolekcijas iedvesma ir «mīlestības vasara». Tajā jūtamas šosezon aktuālās mūzikas festivālu noskaņas. «TommyXGigi» apģērbos Kalifornijas pludmales un ballīšu dzīvesveids godina Austrumkrasta pieklusināto gaumi. Svītras, džinss un brīvi silueti piestāv bezrūpīgajai Kalifornijai, tajā pašā laikā kolekciju caurvij klasiski piegriezumi, Hilfiger raksturīgās krāsas un izkoptā stila izjūta.

«Tommy Hilfiger» jau iepriekš kolekciju radīšanā ir sadarbojies ar slavenībām. Partneru vidū ir tādas zvaigznes kā Bejonse (Beyonce), Keita Hadsone (Kate Hudson), Šarlote Geinsbūra (Charlotte Gainsbourg), Naomi Vatsa (Naomi Watts), Zoī Dešanela (Zooey Deschanel), kā arī It meitenes Aleksa Čanga (Alexa Chung) un Olīvija Palermo (Olivia Palermo).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu