Foto: Latviešu aktrises piedalās modes skatē «Mīlestība Spēks Latvija»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

8.marta pievakarē mākslinieciskajās «Happy Art Museum» telpās norisinājās Latvijas zīmola «Mayra» modes skate «Mīlestība Spēks Latvija». Šoreiz, radot tērpu kolekciju, dizainere tērpos atspulgoja mūsdienu redzējumu par stilizētu tautastērpu, kas var būt aktuāls ikdienas valkāšanai arī mūsdienās.

Tāpat apmeklētājiem bija iespēja ielūkoties 2017.gada rudens/ziemas kolekcijā un jaunākajās džinsu apģērbu modes tendencēs.

Modes skates modeļu lomās iejutās aktrises Ieva Pļavniece, Vita Baļčunaite, Ieva Aleksandrova-Eklone, Sarmīte Rubule, kā arī citas ar mākslu «sirdī» esošas personas. Pasākuma vadītājas gods bija uzticēts Helēnai Vasiļevskai.

Skatē bija iespējams apskatīt zīmola «Mayra» mūsdienu redzējumu par stilizētu latviešu tautastērpu, kā arī ieskatīties 2017. gada rudens/ziemas modernajā «Rožu» kolekcijā, toties zīmola skates izskaņā viesi varēja baudīt pāris modeļus no Normunda Birkhana džinsu tērpu kolekcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu