Foto: Latvijas apģērbu zīmols «Vaide» priecē ar pavasarīgu kolekciju

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā ražotais sieviešu iecienītais apģērbu zīmols «Vaide» jaunajā pavasara sezonā pārsteidz ar daudzfunkcionalitāti, smalkām detaļām un neparastiem piegriezumiem un risinājumiem.

Vairāk kā 23 gadus Latvijā ražotais sieviešu iecienītais apģērbu zīmols «Vaide» iepriecina savus klientus ar pārdomātu dizainu un komforta apvienojumu, un līdz ar gadalaiku miju papildina veikalu klāstu ar jauno pavasara – vasaras tērpu piedāvājumu. Kolekcija atklāj mūsdienīgas pilsētnieces stilu, un apģērbi radīti sievišķīgai, apņēmīgai un par sevi pārliecinātai sievietei, kura savu individualitāti var akcentēt, izvēloties stilīgu, spilgtu auduma apdruku vai atturīgu maigu toņu krāsu paleti.

Šosezon zīmola «Vaide» pavasara – vasaras kolekcija pārsteidz ar apģērbu daudzfunkcionalitāti, smalkām detaļām un neparastiem piegriezumiem un risinājumiem. Šogad aktuālā kleita ar rāvējslēdzēju, kas var kalpot gan kā pagarinātā veste, gan kā pavasara/vasaras mētelis, ir kombinējama gan ar topiem un biksēm, gan ir valkājama virs vasaras kleitas ar lencītēm.

Savukārt biroja kostīmi ir transformējušies no stīviem un ikdienišķiem uz ļoti smalkiem un sievišķīgiem ar neparastiem dizaineru piedāvātajiem risinājumiem – līdz ar siltāka laika iestāšanos tiek ieviestas romantiski akcenti kā šifona detaļas, iestrādātas muguras daļā.

Kolekcija ir ieturēta divos toņu virzienos – dominē košas un sulīgas augļu krāsas un maigi, joprojām aktuālie pasteļtoņi kā pūdera rozā, maigi pelēks un gaiši zils. Plaši tiek piedāvāti ziedu raksti, izceļot pozitīvu un romantisku noskaņojumu. Drosmīgām un pārliecinātām sievietēm, kas vēlas ko alternatīvāku, pieejami apģērbi ar sīka grafiski ģeometrisku apdruku un austrumnieciskie motīvi.

Caurspīdīgi audumi, oversize stila modeļi un šosezon aktuālā tendence «total look» sniedz iespēju kombinēt atšķirīgus modeļus no dažādiem vienādas tonalitātes audumiem, ļaujot valkātājai izmantot plašu iztēli sava koptēla pilnīgai izveidei.

Zīmolam «Vaide» ir veikali ne tikai Baltijā, bet arī Čehija, Vācijā, Ukrainā un Krievijā, kas apliecina to, ka pircēji labprāt izvēlas Latvijā ražotu apģērbu. Šo vairāk kā 23 gadu pastāvēšanas laikā uzņēmums «Vaide» strādājis pie savu kolekciju pilnveidošanas, un modelētāju, stilistu un konstruktoru nepārtrauktais radošais process ir virzīts uz laikmetīgo modes tendenču iemiesošanu kolekcijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu