Neticamas pārvērtības: No bezpajumtnieka par vīrieti, uz kuru atskatās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāda vīriešu frizētava Spānijā palīdzējusi piepildīt 55 gadus veca spāņu izcelsmes bezpajumtnieka sapni. Salons «La Salvajeria» viņu pārvērta par izskatīgu un pievilcīgu vīrieti, uz kuru pēc notikušā atskatījās teju visas sievietes.

Bezpajumtnieks Hosē Antonio (Jose Antonio) apmēram 25 gadus Spānijā piestrādāja par automašīnu stāvvietas apkalpotāju, lai nopelnītu nedaudz naudas ēšanai. Viņš cīnījās ar depresiju, taču kādu dienu savā darba vietā iepazinās ar vīriešu frizētavas «La Salvajeria» īpašnieku.

Hosē tika piedāvāta iespēja, kuru viņš nelaida garām. Vīriešu frizētavā viņš ieradās ar gariem matiem un nekoptu bārdu, taču tās darbinieki pārvērta bezpajumtnieku par stilīgu vīrieti, dāvājot viņam jaunu frizūru, kā arī tīras un modernas drēbes.

Pēc īpašajām pārvērtībām Antonio nespēja valdīt savu pārsteigumu un asaras. Dodoties ielās, 55 gadus vecais vīrietis uzsāka sarunas ar vairākām sievietēm, kā arī vietējā bāra īpašnieks, kas diendienā satiek Hosē, uzsauca viņam dzērienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu