Foto: Francijas pirmās lēdijas inaugurācijas tērps - debesu zils

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Svētdien, 14. maijā, Francijas prezidenta amatā stājās Emanuels Makrons, savukārt par valsts pirmo lēdiju oficiāli kļuva viņa sieva Bridžita Tronē (Brigitte Trogneux).

Bridžita Tronē uz inaugurācijas ceremoniju ieradās elegantā kostīmā debesu zilā krāsā. Gan kleitu, gan svārkus radījis prestižais franču modes nams «Louis Vuitton».

Francijas pirmās lēdijas žakete bija rotāta ar sudraba krāsas pogām, kas raksturīgas militāram stilam. Savukārt viņas elegantā kleita sniedzās līdz ceļiem, demonstrējot jauneklīgu stilu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Bridžitas Tronē tērps vairākiem modes un stila ekspertiem atgādinājis kādreizējās ASV pirmās lēdijas Džekijas Kenedijas stilu.

Inaugurācijas ceremonija notika svētdien, 14. maijā, Elizejas pilī. 39 gadus vecais Makrons, kas iestājas par Eiropas Savienību un cenšas aizstāvēt globalizācijas priekšrocības, kļuvis par gados jaunāko prezidentu Francijas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu