Foto: Pasaulē iecienītais «River Island» atver pirmo veikalu Latvijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Šī gada 21.aprīlī viens no pasaulē populārākajiem apģērbu zīmoliem «River Island» ienāk Latvijā, atverot pirmo veikalu tirdzniecības centrā «Spice». Veikalā būs plaši pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri sievietēm un bērniem.

Veikala «River Island» investori nāk no Igaunijas un, līdzās sporta novirzienam, nu jau trešo gadu ir pievērsušies arī modes zīmolu ievešanai un attīstībai Baltijas valstīs. Grupā ietilpst Latvijā labi zināmi zīmoli «Parfois», «Skechers», «Ballzey», «T-bode» un «Dune London».

«Esam lepni iepazīstināt Latvijas pircējus ar vienu no pasaulē iecienītākajiem apģērbu zīmoliem!» vēsta Evelīna Salu, «River Island» veikala pārstāve un zīmola menedžere Baltijas valstīs.

Savukārt bērnu nodaļā pieejamas gan bērniem, gan pusaudžiem piemērotas apģērbu kolekcijas, kas gan atspoguļo šīs sezonas aktualitātes, gan ataino galvenās iezīmes no pieaugušo kolekcijas, tādējādi ļaujot veidot saskaņotus tērpus mammai un bērnam.

Baltijas valstīs pirmais «River Island» veikals tika atvērts 2014.gadā Tallinas tirdzniecības centrā Viru Keskus, un tuvāko trīs gadu laikā plānots atvērt vairāk kā četrus zīmola veikalus. «River Island» ir Lielbritānijas izcelsmes zīmols ar vairāk nekā 60 gadu pieredzi modes industrijā, un ir pieejams 350 tirdzniecības vietās 12 valstīs.

Pateicoties vienai no vislielākajām dizaineru komandām, zīmols spēj nodrošināt jaunus apģērbu modeļus saviem klientiem katru nedēļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu