Berlīnē atvērts latviešu dizaineru apģērbu pop-up veikals «Paviljons»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļas nogalē Berlīnē tika atvērts nu jau otrais Paviljona pop-up projekts - «Po Berlin» (PAVILJONS Berlin), kas ir pirmais konceptveikals ārpus Latvijas robežām, kurš fokusējas uz latviešu dizaineru darbiem, portālam «Apollo» ziņo «Paviljons» pārstāvji. 

Po Berlin var atrast tādus zīmolus kā – Keta Gūtmane, «Mareunrols», «OneWolf», «Deeply Personal», «BlankBlank», «Paviljons Studio», «Flash», «Vaskala», «Room88», «Collar swimwear», kā arī starptautiskiem panākumiem bagātos latviešu izcelsmes luksusa zīmolus «Victoria/Tomas» un «Fyodor Golan», no kuriem pirmie bāzēti Parīzē, otrie Londonā. Berlīnes Paviljonā būs pieejami arī žurnālistes Agneses Kleinas veidotais grāmat-žurnāls «Benji Knewman» un mākslinieka Ata Jākobsona darbi.

Gūstot pieredzi Berlīnē pagājušajā gadā, ir apstiprinājies Berlīnes tirgus potenciāls, kurā ir daudz patērētāju ar spilgtām personībām un vēlmi izvēlēties dizaineru apģērbu. Šajā gadā «Po Berlin» mērķis ir audzēt zīmola atpazīstamību Berlines tirgū, piedāvājot alternatīvu Berlīnē jau pieejamajām dizaina precēm. Veikals atšķiras ar unikālu produktu selekciju kā arī demokrātiskāku cenu segmentu nekā tas ir vietējā dizaina precēm līdzīgā kvalitātē.

«Pagājušajā gadā sākām stāstīt Berlīnei savu stāstu par Latvijas dizaina identitāti, stāsta «Paviljona» līdzīpašniece Elīza Ceske- Feldmane. «Mūsu zīmoli ar katru gadu attīstās arvien straujāk un kļūst starptautiski arvien konkurētspējīgāki, tāpēc arī pārdošanas iespējas ar katru gadu paplašinās. Mūsu gatavību vietējam tirgum apliecina arī «Sleek Magazine», (kas ir viens no Berlīnes populārākajiem modes žurnāliem) tikko publicētais raksts par «Po Berlin» un tā atklāšanu ar aicinājumu visus sekotājus apmeklēt pop-up veikalu 3-17.augustā.

«Po Berlin» ir pirmais latviešu dizaineru veikals Berlīnē. Tas atrodas Augustrsasse 22 un ir atvērts no 3.-17.augustam, 12.-20.00, katru dienu no pirmdienas līdz sestdienai.

Pastāvīgi dizaineru kolekcijas iespējams iegādāties www.paviljons.com kā arī veikalos Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu