Karalienes Elizabetes dārza ballītes viesu stils - pasteļtoņi un greznība

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Otrdien, 16. maijā, Bekingemas pils dārzā norisinājās ikgadējās Lielbritānijas karalienes Elizabetes II rīkotās dārza viesības. Saviesīgo pasākumu apmeklēja ne tikai britu karaļnama pārstāvji, bet arī vēl astoņi tūkstoši citu viesu.

Katru gadu Lielbritānijas karaliene Elizabete II rīko trīs dārza ballītes Bekingemas pils dārzos. 16. maijā tika aizvadīts sezonas pirmais saviesīgais pasākums.

Dārza ballīti apmeklēja ne tikai karaliene Elizabete kopā ar princi Edinburgas hercogu Filipu, Kembridžas hercogi Keita un Viljams un princese Beatrise, bet arī vēl astoņi tūkstoši citu viesu.

Saviesīgā pasākuma apmeklētājiem nācās ievērot arī stingru ģērbšanās stilu. Vīrieši varēja ierasties uzvalkos, savukārt sievietes - dienas kleitās, kas papildinātas ar cepuri vai citu aksesuāru.

Amerikāņu izdevums «People» ziņo, ka pasākuma laikā tiek servētas apmēram 27 tūkstoši tasītes tējas, 20 tūkstoši sviestmaižu un 20 tūkstoši kūku gabaliņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu