Foto: «Christian Dior» jaunā modes kolekcija pusnakts noskaņās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

3. martā Francijas galvaspilsētā Parīzē savu jaunāko rudens/ziemas modes kolekciju prezentēja franču modes nams «Christian Dior».

«Christian Dior» jaunākā modes skate notika Parīzes «Rodin» skulptūru muzejā, kuru apmeklēja arī tādas slavenības kā modele Keita Mosa, dziedātāja Rianna, aktrise Uma Tūrmane un citas.

Modes kolekcija tika aizvadīta noslēpumainās pusnakts noskaņās. Gaidāmajā sezonā aktuāli būs tumšas krāsas toņi - tumši zili un pelēcīgi, kā arī melni. Tāpat aktuāls būs džinsu audums.

Kolekcijā dominē žaketes ar jostām ap vidukli, šifona kleitas un caurspīdīgi svārki. Gluži tāpat kā citi modes nami, arī «Christian Dior» norāda, ka gaidāmajā sezonā aktuāli būs midi garuma svārki savienojumā ar platiem džemperiem.

Modes nama direktore Marija Grasija Čiuri (Maria Grazia Chiuri) medijiem sacījusi, ka jaunā kolekcija ir emociju, izjūtu un atmiņu savienojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu