Slavenu dāmu «šikā» mode «Positivus» festivālā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 14. līdz 16. jūlijam Salacgrīvā risinājās jau 11. «Positivus» festivāls. Daudzas sabiedrībā zināmas dāmas festivālu apmeklēja pirmo reizi.

Aktrise Agnese Zeltiņa, kura baudīja festivālu no VIP ložas vietnē «Instagram» atzinusi, ka šis ir viņas pirmais «Positivus» festivāls. Agnese izrādīja savas rotas, kā arī festivāla pirmajā dienā bija izvēlējusies atbilstošu apģērbu vasarai - dzeltenu kleitu ar ziedu elementiem. Jau otrajā dienā viņa baudīja sauli un mūziku tērpusies džinsu biksēs un sarkanā polo krekliņā.

TV personības Lelde Lietaviete un Kristīne Komarovska, kuras visu trīs dienu garumā veidoja reportāžas no Salacgrības, izvēlējās košu stilu – latviešu dizaineru darinātus apģērbus, spalvu galvasrotas, somu ap jostas vietu un citus šosezon aktuālus modes trendus.

Māksliniece Elita Patmalniece, kura allaž pārsteidz ar savu stilu, šogad bija tērpusies vienkārši, bet gaumīgi - Elitai bija džinsu bikses līdz potītei, baltas kedas, balts tops un ap rokām apliktas pūkainas rotiņas, kas papildinātas ar spalvām.

Žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss, kurai šis bija pirmais «Positivus» festivāls bija tērpusies blūzē ar ziedu rakstiem un viņas tēlu papildināja franču manikīrs šīs sezonas aktuālākajā krāsā.

Blogere Agnija Grigule apģērbu mainīja teju katru dienu vairākas reizes, bet uz festivālu viņa ieradās kleitā ar izgriezumu uz muguras, stilīgu un ērtu cepuri, bet kājās Agnijai bija kedas ar spīdumiem.

Dziedātāja Samanta Tīna festivāla pirmajā dienā bija izvēlējusies gaišu apģērbu, papildinot savu stilu ar ziedu kroni galvā.

 

At @positivus , Day 2. #soulstonesbyagnesezeltinagoestopositivus #soulstonesbyagnesezeltina #positivus2017 #salacgriva

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on

 

Paldies @positivus !?#positivus2017 #salacgriva #soulstonesbyagnesezeltinagoestopositivus

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on

 

wine not? ? @zaneporiete #positivus17 #festivallife #tvpresenter @janiskisis

A post shared by Lelde Lietaviete (@leldelietaviete) on

 

..nu tad @Positivus ?mes nākam!!

A post shared by elitapatmalniece (@elitapatmalniece) on

 

#positivus2017 Mana PIRMĀ (!!!) reize!!! ?? Umai - nu pats par sevi saprotams - SĀKUMS! ?

A post shared by Ieva Adamss (@ievaadamss) on

 

?morning rosé ?

A post shared by a g u c c i f o x ?a g n i j a (@agnijagrigule) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu