Foto: Zviedrijas kroņprinceses Viktorijas mūsdienīgā tērpu mode

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zviedrijas kroņprincese Viktorija, īstajā vārdā Viktorija Ingrīda Alise Desirē, piektdien, 14. jūlijā, svin savu 40. dzimšanas dienu. Lai arī par mūsdienīgāko un stilīgāko karaļnama pārstāvi tiek uzskatīta Kembridžas hercogiene Keita, arī Viktorijas stils nav peļams. Fotogalerijā piedāvājam aplūkot viņas dažādos un mūsdienīgos tērpus!

Zviedrijas kroņprincese Viktorija piedzima 1977. gadā. Līdz 1980. gada 1. janvārim viņa bija princese, tomēr vēlāk konstitucionālo izmaiņu dēļ kļuva par kroņprincesi.

Viktorijas dzimšanas diena tiek oficiāli atzīmēta kā svētku diena.

Pēc ģimnāzijas beigšanas Viktorija gadu studēja Francijā, bet divus gadus ASV. Praktizējusies Apvienotajās Nācijās ASV un Zviedrijas vēstniecībā Vašingtonā, tāpat viņa vairākas nedēļas pavadījusi militārajā dienestā.

2010. gada jūnijā viņa apprecējās ar Danielu Vestlingu. Abiem ir divi bērni - princese Estella (5) un princis Oskars (1).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu