Lelde Lietaviete atrāda īpašo kleitu, kurā saņēmusi bildinājumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Katrai sievietei ir kāda īpaša kleita, ar kuru saistās kāds neaizmirstams stāsts un patīkamas atmiņas – TV dīvai Leldei Lietavietei tāda ir pašmāju zīmola «Coo Culte» gaiša tilla kleita ar ādas augšdaļu. Tajā tērpusies viņa bijusi ne tikai vedējmātes godā, bet arī saņēmusi bildinājumu no sava mīļotā vīrieša Aivja Ceriņa, ar kuru pavisam drīz svinēs kāzas.

Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» Lelde atklāj, ka agrāk bijusi vairāk «dauzonīga» un priekšroku devusi ne tik sievišķīgam apģērbam, taču tagad viss mainījies.

Iegādājoties kleitas un apavus, TV raidījumu vadītāja priekšroku dod to ērtumam: «Izvēlos tādus apavus un apģērbu, lai varu tajos izdejoties – man ir svarīgi, lai jūtos ērti un nav diskomforta,» atzīst Lelde.

Tiesa, viņas garderobē ir bijušas kleitas, kuras izskatās ļoti skaisti, taču tajās nav iespējams pakustēties un «jāstaigā kā tādai lellei.» Taču šobrīd Lelde cenšas tādus tērpus neiegādāties.

«Es ik pa laikam izrevidēju savu skapi un tos apģērbus, kurus vairs nevalkāju, atdodu vai nu radiniekiem, vai aizvedu uz laukiem. Drēbes, kuras atstāju, lielākoties ir ar kādu īpašu stāstu – tādas, uz kurām paskatoties, nāk prātā atmiņas, kuras negribu tik viegli palaist vaļā,» raidījumā saka Lelde Lietaviete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu