Foto: Modes entuziasti pulcējas uz peldkostīmu kolekcijas atklāšanas ballīti

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pēteris Vīksna

Trešdien, 5. jūlijā, konceptveikalā «Paviljons» tika prezentēta peldkostīmu zīmola «Collar» un fotogrāfes Vikas Anisko kopīgi radītā kapsulkolekcija «VIKA ANISKO x COLLAR».

Kolekcijas peldkostīmu dizains tapis kā atsauce uz harmonijas un iekšēja emocionālā līdzsvara meklējumiem un tiekšanos pēc domu kārtības. Šie ikdienišķie, katram individuālie rituāli bieži vien citu acīm paliek apslēpti. Tādēļ kapsulkolekcija ļauj pietuvoties fotogrāfes Vikas Anisko procesam un pieredzēt tās rezultātu – akvareļu gleznojumus, kuriem par audeklu kļuvušas «Collar» tīrās, askētiskās peldkostīmu formas.

Tāpat kā ar otu nav iespējams uzvilkt divas identiskas formas, šie akvareļu gleznojumi aicina apjaust katras personības individualitāti, fascinējošās atšķirības un skaistumu, kas caur tām sevi manifestē. Tādēļ arī kapsulkolekcijā neatradīsiet pilnīgi identiskus peldkostīmus.

Pasākuma laikā viesi varēja novērot individuālus harmonijas meklēšanas rituālus - jogas pasniedzējas Jeļenas Korzānes un aktrises Dārtas Danevičas performances. Savukārt integrētās reklāmas aģentūra VUCA radīja alternatīvu ierastajam fotogrāfijas formātam - ūdens foto sienu. Kolekcijas atklāšanas vakarā peldkostīmus bija iespējams pielaikot un iegādāties, un tie joprojām pieejami «Paviljons» veikalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu