Sākam posties pludmalei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Laikam kļūstot arvien siltākam, daudzi jau sāk sapņot par gaidāmo pludmales sezonu un līdz ar to arī par jaunu pludmales tērpu.

Peldkostīmu izvēle veikalos vēl ir niecīga. «RB» pārliecinājās, ka daudzviet peldkostīmi vēl nav parādījušies veikalu plauktos, bet dažās tirgotavās pārdošanā vēl ir vecie modeļi. Pārdevēji teic, ka plašākā izvēlē peldkostīmi gaidāmi maija beigās, un tad arī jauno modeļu cena, visticamāk, būs augstāka nekā pašreiz piedāvāto.

Rīgas tirgos pludmales tērpi vēl netiek tirgoti, savukārt lietoto apģērbu veikalu pārdevēji jau sāk revidēt un izlikt plauktos pa ziemu iepirktos peldkostīmus.

Šogad, tāpat kā iepriekšējos gados, modē ir spilgtu krāsu peldkostīmi. Joprojām īpaši iecienīti modeļi no tīģerkrāsas auduma. Daudzas sievietes vēlas, lai peldkostīmu izceltu izšuvumi vai akmentiņi.

Piedāvāto peldkostīmu modeļi ir visdažādākie — augšdaļa var būt gan ar polsteriem, gan bez, savukārt biksītes — parastas, šortu tipa vai stringbiksītes. Lielākoties piedāvātie peldkostīmi ir no sintētiska materiāla.

Ja sieviete nevēlas izcelt savu augumu, var noderēt arī speciāli pludmales lakatiņi vai svārciņi.

Sievietēm, kas valkā liela izmēra krūšturus, veikalos iegādāties peldkostīmus būs problemātiski — tikai dažos veikalos tiek piedāvāts pludmales tērps dāmām, kas valkā 48. (Eiropas) izmēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu