Pilsētā valda pludmale

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MOS

Šovasar pludmales tērpu mode piedāvā trīs vadošās tendences.

Pludmales tērps kā vienots ansamblis, ne tikai vienai funkcijai — peldēšanai, saules vannām vai nesteidzīgai promenādei gar ūdens malu. Vienots, daudzdaļīgs komplekts, ko papildina plašs pludmales aksesuāru klāsts, kopumā radot jautri čigānisku iespaidu — kārtaini svārki, šalles un lakati, piespraudes, saulesbrilles, dvieļi, pludmales čībiņas, koka klikatiņas, apjomīgas, priecīgas, krāsainas, ūdensnecaurlaidīgas somas.

Šīs vasaras motīvi: Havaju salu raksti — spilgtas ziedu, palmu lapu, taureņu un kolibri putniņu apdrukas; sievišķīgie 50. gadu motīvi — maigie zili, rozā, klasiski melnie un «pumpiņu» minibikini; sērfingistu (trīsdaļīgi, funkcionāli peldkostīmi) un «etno» stils — pludmales tērpos izmantotie audumi un modeļi ir bagātīgi, papildināti ar roku darbu izšuvumiem, tamborējumiem, krellēm un vizuļiem dekorētiem bikini, krekliem, šortiem, metalizētu vai zelta toņu samta brazīliešu biksēm, kā arī košiem volānotiem meksikāņu svārkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu