Pagarini skropstas ar ilgviļņiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja tev ir īsas skropstas, tās lieliski var pagarināt ar skropstu ilgviļņiem, panākot ne tikai biezāku skropstu efektu, bet ari izteiksmīgāku acu skatienu.

Skropstu ilgviļņus veido ar rullīti, ku­ru kosmetologs izvēlas atkarībā no skropstu garuma. Speciālisti iesaka mazām skropstām neizvēlēties pa­šu mazāko rullīti, jo skropstām jāvei­do lociņš, nevis jābūt vērstām uz iekšu.

Skropstu ilgviļņu ielikšanas process nav ne sāpīgs, ne ari nepa­tīkams. Sievietes uztraucas, ka ilgviļ­ņu šķīdums varētu iekļūt acīs un skropstas no ķīmiskajiem ilgviļņiem varētu izkrist, bet speciālisti mieri­na — uztraukumam nav iemeslu! Guļot aizvērtām acīm, uz augšējā plakstiņa malas uzliek rullīti, pie ku­ra uzmanīgi pieliek skropstas (tās ap­liek apkārt rullītim), tad ar īpašu līmīti pielīmē un ar otiņu aptuveni uz 10-12 minūtēm uzklāj ilgviļņu šķī­dumu, kas ir daudzreiz maigāks ne­kā matiem paredzētais, jo ir piemē­rots jūtīgajai ādai ap acīm. Pēc ilgviļ­ņu sastāva noņemšanas uz skropstām tiek uzlikta ilgviļņu fiksāža.

Pro­cedūra ilgst no četrdesmit minūtēm līdz vienai stundai. Ja vēlies nokrāsot skropstas ķīmiski, ieteicams to darīt pirms procedūras. Skropstu ilgviļņi savu izskatu saglabās aptuveni 2 līdz 3 mēnešus, līdz pat jauno (taisno) skropstu izaugšanai.

Cik maksā? Skropstu ilgviļņi maksā no Ls 12.

Ievēro!

Ja lieto kontaktlēcas, noteikti par to brīdini meistaru, jo procedūras laikā tās būs jāizņem. Lai gan ilgviļņu šķīdums neno­nāks acīs, tomēr brīdini, ja tev ir ju­tīgas acis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu