Iekārojamāko zīmolu izpārdošana Rīgā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Februāra pēdējā piektdienā un sestdienā — 27. un 28. februārī — ikvienu pilsētas stilīgo sievieti aicinām uz tirdziņu, kur vairāku Rīgas ekstravagantāko veikalu piedāvātos zīmolus iztirgosim ar 75–90% atlaidi.

Daudzas Latvijas sievietes ir pabijušas vai vismaz dzirdējušas par Londonas un Ņujorkas flea markets, kuros vienmēr var atrast ko neparastu un ekstravagantu, ar ko papildināt savu garderobi. Mūsu tirdziņā savukārt varēs iegādāties īstus atradumus no iepriekšējo sezonu dizaineru kolekcijām. Šādi tirdziņi ir sirsnīgs un draudzīgs pasākums, kurā galvenais nav tikai pirkt vai pārdot, bet arī izbaudīt kopābūšanas prieku, burzīšanos, kaulēšanos, iegūt jaunus draugus un paziņas!

Tirdziņa dalībnieki esam mēs — Latvijas modes dizaineri Baiba Ripa, Natālija Jansone un Žanete Auziņa —, kā arī modesdāmu iemīļoti ārzemju zīmolu apavu un apģērbu saloni: multibrendu apģērbu veikals «Absinte», apģērbu un apavu salons «Lapa», dāmu modes apavu buduārs «Madam Bonbon», veļas un mājas apģērbu veikaliņš «Vive Maria» un Kalnciema ielas lepnums INCH1967, kurā dāmas atradīs ko noderīgu mājas tekstila un interjera dizaina priekšmetu lādēs un kastēs.

Dažādības ieviešanai šai kompānijai pievienosies arī dabīgās ādas somu ražotājs «Una Vita», zeķu salons «Sock Box», kas ievērību ieguvis ar neparastām Latvijas meistaru un ārvalstīs darinātām dāmu smalkzeķēm, jaunais zīmols CINNAMON ar brīnišķīgiem trikotāžas un rokdarbu aksesuāriem — cimdiem, cepurēm, piespraudēm, dabīgās ādas rotaslietām, kā arī smalkiem puskažociņiem. Un kas gan būtu tirdziņš bez brošu tantes?! Tirdziņā būs pārstāvēti arī vairāki bižutērijas un juvelierizstrādājumu tirgotāji.

Tas viss notiks piektdien, 27. februārī, no plkst. 14.00 līdz 20.00 un turpināsies sestdien, 28. februārī, no plkst. 10.00, līdz būsim pārdevuši visu. Adrese: Alberta ielas 1 apakšējie stāvi. Izliktās zīmes un mūzikas skaņas informēs pircējus par īsto vietu. :) Labāk nāciet laikus — piektdien pa dienu vai sestdien tā agrāk no rīta, kamēr izvēle ir visplašākā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu