Ko darīt ar noslīdējušām krūtīm?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Jautājums: Labdien! es gribētu painteresēties, kā bez ķirurģiskās iejaukšanās var samazināt krūtis un nedaudz tās piepacelt. Šajā gadījumā man konkrēti interesē fizkultūra. Vai ar fiziskiem treniņiem tas ir iespējams? Un, ja viss organisms nomet svaru, tas ir tievē, vai arī tas attiecas uz krūtīm? Varbūt ir kādi konkrēti treniņi?

Atbild: Evija Rodke:

Jā, ja Jūs trenējaties un zaudējat svaru, arī krūtis paliek vieglākas, mazākas, bet... nekad ne paceltākas. Jo vairāk Jūs zaudējat svaru, jo saslīdējušākas paliek krūtis. Bieži esmu dzirdējusi no savām pacientēm, kas vēlējušās nomest svaru – šoku par zaudētajām un tukši saslīdējušajām krūtīm. Kad viņas aiz bailēm sākušas uzņemt svaru atpakaļ, lai atgūtu iepriekšējās krūtis, tās apjomā paliek pilnīgākas, bet nekad vairs nepaceļas augstāk.... Tātad: krūšu svaru un izmēru var pats padarīt mazāku, bet pacelt saslīdējušas krūtis nav iespējams. Un, diemžēl, nav arī tādu vingrinājumu, kas paceltu krūtis, jo uztrenēt var tikai krūšu muskuli, kas atrodas virs ribām, bet nav iespējams uztrenēt krūšu dziedzeri vai krūšu ādu. Krūšu reālu pacelšanu var veikt tikai ķirurģiski, noņemot visu to lieko ādas daudzumu, kas ir Jūsu krūtīm. Ja samazina krūtis, tad noņem ne tikai lieko ādas, bet arī lieko audu daudzumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu