Skaistumkopšana miesai un garam

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 12 līdz 14 aprīlim Rīgā notiks starptautiskā pavasara izstāde «Expo Beauty 2013».

Skaistumkopšanas industrijas tirgus dinamiski attīstās un arvien vairāk piedāvā jaunus, progresīvus izstrādājumus. Industrijas uzdevums - mūsu skaistuma un veselības saglabāšana.

Bet kā, lai saglabā savu veselību un skaistumu šajā tik saspringtajā dzīves ritmā? Šis uzdevums ne katram ir pa spēkam. Apkopot informāciju ko piedāvā tirgus šodien ir ļoti sarežģīts uzdevums. Rezultātā mēs, sievietes, informāciju gūstam vien orientējoties uz skaļajiem reklāmas saukļiem.

Patiesībā šī problēma ir pavisam vienkārši atrisināma - ar kvalitatīvām un efektīvām dažādu valstu precēm var iepazīties skaistumkopšanas izstādē.

Ikgadējā Expo Beauty izstāde notiek jau kopš 2009 gada. Šogad piedalīsies vairāk kā 100 dažādi uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Ukrainas un Baltkrievijas, kas atvedīs inovatīvus sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, matu kosmētiku, dekoratīvo kosmētiku, profesionālus instrumentus un produktus, aprīkojumu skaistumkopšanas saloniem, solāriju studijām, spa-centriem un daudz, daudz, ko citu.

Kosmētika sejai un ķermenim

Savas produkcijas jauninājumus demonstrēs tādas kompānijas kā WT Progress, MIRRA, OnticMinerals, Nanomax, Glow, BF Esse, Sanabell, Soneil Studio, Galereja Baltik.

Kvalitatīva un mūsdienīga kosmētika daudz ilgāk saglabā jaunību un ādas veselību, aizsargā ādu no apkārtējās vides agresīvās ietekmes. Izstādes laikā plašā sortimentā tiks piedāvāti kosmētiskie līdzekļi, kuru pamatā ir dabīgās augu un ēteriskās eļļas, augu ekstrakti un sulas, jūras un biškopības produkti, dabiskie minerāli, nano kosmētika, kas apvieno sevī augstās tehnoloģijas un dabas komponentus. Apmeklētāji varēs iegādāties arī vietējo ražotāju radīto dabisko kosmētiku, kas radīta ņemot vērā mūsu valsts ekoloģiskās un klimata īpatnības.

Starptautiski pazīstamais kosmētikas ražotājs ar nevainojamu reputāciju RICA demonstrēs produktus, kas atpazīstami ar savu augsto kvalitāti, ekonomiskumu un ērto lietošanu. Tas tika panākts pateicoties zinātniskai pieejai, mūsdienīgām tehnoloģijām un kvalitatīvām izejvielām. Šodienas kosmetologi - profesionāļi savā darbā vēlas redzēt avangarda formulas un nevainojamu rezultātu. Tieši tāpēc RICA pastāvīgi strādā pie savu produktu uzlabošanas, regulāri eksperimentējot un atrodot arvien jaunus risinājumus.

Dekoratīvā kosmētika

Dekoratīvā kosmētika šodien - tā ir ne tikai iespēja uzsvērt savu dabisko skaistumu, padarīt seju daudz pievilcīgāku un izteiksmīgāku, bet arī dāvāt savai ādai veselību. Minerālā kosmētika vairs nav nekāds tirgus jaunums. Tomēr vairāk par to varēsiet uzzināt Micabella Cosmetics stendā.

12.aprīlī Make up mākslas skola, Micabella cosmetics stendā demonstrēs šovu «Krāsu flirts», pasākuma muzikālo pavadījumu nodrošinās Jānis Danēvičs.

13.aprīlī «Unastyle» tikai par 7 latiem palīdzēs noteikt jūsu meikapa krāsu tipu.

Savukārt 14.aprīlī IMUARTI skola demonstrēs Bodyart By Micabella šedevrus.

Būs iespēja saņemt praktiskās meikapa konsultācijas gan par pēdējiem trendiem, gan modernajām kāzu un vakara meikapa tendencēm. Dalībnieku stendos, visu trīs dienu garumā, varēsiet pat «pielaikot» dažādus meikapa tēlus.

«PMC» Profesionālās mikropigmentācijas centrs un LONG TIME LINER demonstrēs ideālu permanento meikapu.

Permanentais meikaps - tā ir iespēja izveidot koptu, harmonisku un dabiski skaistu ārieni.

Centra profesionāļi, ar jaunāko tehnoloģiju palīdzību, palīdzēs jums izveidot jaunu delikātu permanento meikapu uzacīm, acīm un lūpām. Meistaru prioritāte - krāsu dabiskums, līniju vieglums un sejas proporciju harmonija.

Matu kopšanas produkcija un pakalpojumi

Skaisti mati - ir gluži kā veselības indikators.

Efektīvas matu kopšanas produkcija būs pieejamā lielā daudzumā. Inovatīvi līdzekļi matu krāsošanai, ārstnieciskie līdzekļi matu atjaunošanai, jaunākās tehnoloģijas un mājas aprūpe. Viens no izstādes favorītiem - profesionālā matu kosmētika matiem ALFAPARF MILANO, kas īpaši slavena ar to, ka savu produktu ražošanā izmanto jaunākās paaudzes tehnoloģijas un dabīgās komponentes, pieturoties pie «eco-friendly» koncepcijas. Viņu rīcībā ir 2 pētnieciskās laboratorijas, visai produkcijai tiek veikta stingra, starptautiskajiem standartiem atbilstoša (ISO 9001:2000), kvalitātes kontrole, visas produktu ražošanas un loģistikas stadijas tiek rūpīgi uzmanītas un kontrolētas.

Izstādes EXPO BEAUTY 2013 apmeklētājiem tiks piedāvāts viss ALFAPARF MILANO sortiments, tai skaitā arī tādi jaunumi, kā pirmā noturīgā matu krāsa ar hialuronskābi EVOLUTION OF THE COLOR CUBE, spa-līdzekļi mātu kopšanai mājās un vienīgā sava veida bezamonjaka krāsa THERMAE SPA COLOR, kuras pamatā ir termālie ūdeņi no Acqua Santa di Chianciano Terme termālajiem avotiem. Līdz ar to krāsošana ar šo krāsu kļūst par atveseļošanās procedūru jūsu matiem.

Nu jau par tradīciju kļuvusi salonu un vadošo meistaru un stilistu piedalīšanās, kas demonstrēs savu friziermākslu. Ar savu pieredzi, šoreiz, dalīsies Klērs Serviss un Nanomax.

Izstādes EXPO BEAUTY 2013 ietvaros tiks piedāvāts pilns profesionālo instrumentu Parlux sortiments, kā arī notiks jaunākā, ultra-mūsdienīgā fēna modeļa 385 POWERLIGHT prezentācija. Šis fēns atbilst visiem, pat pašiem stingrākajiem Parlux kvalitātes standartiem.

Parlux - itāļu brends ar vairāk kā 35 gadu vēsturi, kas ražo pasaulē atzītākos profesionālos fēnus.

Nagu industrijas produkcija

Koptas rokas vienmēr pievērš uzmanību.

Industrija nestāv uz vietas - ilgi gaidītās jaunās manikīra un pedikīra tehnoloģijas parādījušās arī Latvijā. Mūsdienīgais manikīra un pedikīra centrs «Passo» var palielīties ar mūsdienīgu salona aprīkojumu un profesionālu meistaru attieksmi. Novecojuši atribūti - daudzreizējās lietošanas vannītes un griešana ar žileti nolemti pazušanai, tie aizstāti ar jaunākajām tehnoloģijām un aparātiem.

Nagu industrijas beauty-jaunumus demonstrēs kompānijas: Soneil Studio un Prominence.

Ķermenim un garam

Izstādes Expo Beauty 2013 ietvaros notiks ikgadējais Baltijas SPA Čempionāts, kuru ar nepacietību gaida SPA industrijas profesionāļi. Pasākuma organizētāji Latvijas SPA&WELLNES Federācija un Masāžas Tehnoloģiju skola SPA SCHOOL.

Par neapstrīdamu Baltijas SPA Čempionāta līderi jau daudzu gadu garumā kļūst klasiskā Taizemes masāža, ko Čempionāta dalībnieki demonstrē ik gadu, jau kopš. Šāda speciālistu interese pret šo tehniku nav nejauša. Speciālistu interese attiecībā pret šo tehniku nebūt nav nejauša, jo SPA Čempionātā speciālisti demonstrē pašas pieprasītākās SPA centru un skaistumkopšanas salonu masāžas.

www.spaschool.lv

Garīgajai praksei varēsiet iepazīties ar krāsu diagnostikas pamatiem, ziedu terapiju, skaņas terapiju un uzzināsiet, kas ir auras fotogrāfija.

Kā sevi iepazīt, saredzēt un novērtēt savu iekšējo skaistumu? Kas slēpjas aiz mūsu bailēm un nedrošības? Kā atslābināties, atbrīvoties no pastāvīga saspringuma? Vēlaties iemācīties atbalstīt un iedvesmot?

Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem varēsiet iegūt ar Auralife sistēmu, tehniku un procedūru palīdzību.

Auralife stendā visas izstādes dienas pl. 11:00, 15:00, 17:00

Krāsu ārstnieciskais spēks:

1. Ko krāsas par mums liecina

2. Kā krāsu esences mijiedarbojas ar smalkajām cilvēka enerģētiskajām struktūrām.

3. Krāsu terapijas praktiskais pielietojums mūsu dzīvē.

Art Studio «Marissa Fleur» aicina visus uz unikālo ziedu un sklptūru miniatūru veidošanu no pašsastingstošā polimērā māla ClaycraftByDeco©.

Jūs iemācīsieties izveidot skaistas ziedu kompozīcijas, nevīstošus pušķus, ekskluzīvas rotas lietas un skulptūru miniatūras, kas ne tikai rotās jūsu interjēru, frižuru vai tērpu, bet kļūs arī par oriģinālu dāvanu jūsu draugiem un teviniekiem.

Tradicionālie konkursi un pasākumi, kas notiks izstādes ietvaros vienaldzīgu neatstās nevienu.

Divi pavisam jauna formāta konkursi, par kuru organizatoriem kļuvuši Pārvērtību Meistari:

Piektdiena, 12.04.2013: Projekts «Masu mediju pārstāvju PĀRVĒRTĪBAS»

Sestdiena, 13.04.2013: Frizieru konkurss «Paaudžu kauja»

Piektdien, 12 aprīlī, sadarbībā ar Baltijas Vizāžistu un imidž-dizaineru asociāciju, notiks XII Atklātais vizāžistu konkurss un IV profesionālo skolu konkurss.

13.aprīlī mūs gaida frizieru konkurss «Zelta pinums» sadarbībā ar «KLĒRS Serviss»

Konkurss «Ekstravagantā līgava» norisināsies sadarbībā ar Baltijas Imidža speciālistu asociāciju.

Droši vien katrai sievietei kādreiz ir ienākusi prātā nerātna doma, balto līgavas kleitu nomainīt uz kaut ko drosmīgāku, spilgtāku un emocionālāku, aizgūtu no citām valstīm un kultūrām.

Gaidām jūs Skonto hallē no 12 līdz 14 aprīlim. Adrese: E.Melngaiļa iela 1a, Rīga, Latvija!

Izstādes darba laiks:

Piektdiena, 12.04.2013: 11.00 – 20.00

Sestdiena, 13.04.2013: 11.00 - 19.00

Svētdiena, 14.04.2013: 11.00 – 18.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu