Foto: Pavasarī sievietēm piestāv zeķes

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasara - Vasaras 2013.gada kolekcijai dizaineri  iedvesmu smēlušies no 1980.to gadu  romantisma un glamūra, kas saveinoti ar mūsdienīgām interpretācijām rada atšķirīgu siluetu! Woford zīmola  zeķu apakšveļas jaunās kolekcijas Madam Baron veikalos!

Izskatās, ka pavasara būrvība un šarms slēpjas tā romantisko ziedu rakstos, kuri iestrādāti arī elegantās mežģīnēs. Bodiji un zeķes papildināti ar dekoratīviem elementiem. Zeķbikses un zeķes ar elegantām pērlēm, krāsainiem punktiņiem, miniatūriem ziediem vai greznas mežģīnes radīs pilnīgi jaunu siluetu vai papildinās Jūsu koptēlu! Dizaineri , ievērojot sezonas aktualitātes, ir izvēlējušuies dominējošās krāsas - rozā, rožu, baltu un tirkīza.

Apakšveļa.

Šīs sezonas apakšveļas kolekcija ir moderna un glaimojoša, tā apvieno retro pieskārienu ar buduāra šarmu: piemēram, push-up krūšturi un biksītes ar paaugstinātu vidukļa daļu, kas diskrēti veido slaidāku vidukli.

Aksesuāri.

Šajā pavasarī modē dominē arī kāju aksesuāri. Šie daudzpusīgie aksesuāri, kas veidoti no dekoratīva tilla, ir valkājami dažādos veidos – kā jostas, kāju aksesuārs vai matu dekors. Šis aksesuārs papildina jebkuru apģērbu, padarot to sievišķīgāku un romantiskāku!

Bodiji.

Ne tikai krāsas, bet arī faktūras ir padarījušas Wolford bodijus reizē tik ērtus un sievišķīgus. Šosezon modē gaišas krāsas un romantiski elementi kā mežģīnes un podziņas! Klasiskā stila mīlotājas iepriecinās jaunais Wolford bodiju sastāvs, kurā tiek izmantots mūsdienīgā mikromodāla škiedra, kas paildzina bodija valkāšanas mūžu un ir ļoti ērts un patīkams materiāls!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu